вторник, 19 февруари 2013 г.

Добър вечер! Вторник е. Доста дълъг ден всъщност. Но пък се чувствам страшно добре! До одеве сияех от моментно щастие ,което дори не разбирах. Без идея от какво бе подтикнато и на какво се дължеше. Гледах монитора,усмихвах се и наистина се чувствах страшно добре. Ех *въздъхва* обичам тези си моменти. Като цяло се чувствам добре. Все още. Беше един нормален и доста студен Вторник. В Пловдив дори валя сняг,което е страхотно. Надявам се и вашият ден да е бил страхотен. Така както бе моят. И да не забравяме ..Ин и Ян. След всичко лошо идва хубаво. Но след хубавото следва лошо. Да не се радваме прекалено.
Та днес ,подобно на вчера ще Ви покажа последната мини фотосесия която направих на приятеля ми Х.Минчев. Вчерашната публикация също беше за него ,забелязва се. Но реших поне с неговите снимки до момента да приключа за да останат останалите. Понеже много обичам да го снимам ,а и той много обича да го снимам това се случва всеки път в който замъкна фотоапарата си на селото ми. Което се забелязва. 
Място за снимки отново беше гората която видяхте в предните ,мъгливи снимки. Само дето деня бе доста по-топъл и мъгла нямаше.Снимки направих и в една изоставена сграда която бе непосредствено близо до мястото на което се намирахме. Снимките не продължиха много и това се забелязва,не са нищо особено. Е ,вижте ги :)

И нещо в малко домашна обстановка~
Това е от мен тази вечер. Не забравяйте да се усмихвате! Успешна и позитивна Сряда Ви пожелавам! До утре! :) 
Прегръдки :3

Няма коментари:

Публикуване на коментар